Rauland Kraft bidrar til flotte skiløyper

Et vinterparadis

Når vinteren legger sitt hvite teppe over Rauland, forvandles det til et vinterparadis. Med sine snødekte fjell og dype skoger, trekker dette lille hjørnet av Norge til seg både lokale og tilreisende som ønsker å utforske den fantastiske naturen på ski.

Stolt sponsor

Rauland Kraft er stolt sponsor av tråkkemaskinene fra Rauland Skisenter som sørger for det fantastiske løypenettet her på Rauland. Hver dag, fra tidlig morgen til sen kveld, er to tråkkemaskiner i full sving med å forme og preparere løypenettet rundt Rauland. Disse maskinene legger ned mellom 8 og 10 timer hver dag for å sikre at skiforholdene er av ypperste kvalitet. Det er en krevende jobb, men en som er essensiell for å opprettholde Rauland Skisenters status som en topp destinasjon for vintersport.

Ditt lokale strømselskap

For oss i Rauland Kraft handler ikke dette bare om å støtte vintersporten. Det handler også om å investere i lokalsamfunnet og dets fremtid. Gode skifasiliteter tiltrekker turisme som bidrar de til å skape arbeidsplasser, og fremme lokal økonomisk vekst. Det er en investering i livskvaliteten til de som bor her, samtidig som det legges til rette for en flott opplevelse for besøkende.

Neste gang suser bortover skiløypene i Rauland, husk å takke de stille heltene bak kulissene – tråkkemaskinene fra Rauland Skisenter. Vi er utrolig takknemlige for deres arbeidsdinnsats som skaper vinterglede for oss alle.